Van Gogh Huis

Uitgave: Van Gogh Huis Veenoord/Nieuw-AmsterdamDineren in de sfeer van 1883

Na een lange tocht per trekschuit door de Hoogeveense Vaart kwam ik aan in het Logement Scholte. Het logement, wat zo belangrijk is geweest voor mijn carrière, is gerestaureerd en herbergt nu een sfeervol restaurant. Van woensdag t/m zondag kunt u er vanaf 17.00 terecht voor een diner. Er is een uitgebreide menukaart met zowel vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze kunt U bekijken op de website van het retaurant.
Op maandag en dinsdag kunt u er terecht voor groepen vanaf 10 personen. Voor een nog kleinere groep is dit ook mogelijk, tegen betaling van een toeslag.
Voor groepen van 10 tot ongeveer 28 personen is er een driegangen keuzemenu voor € 29,- p.p. Voor groepen vanaf 18 personen is het restaurant exclusief voor uw gezelschap.Voor wat het restaurant betreft wordt u door Jurjen en Betty van der Ham begeleid bij het organiseren van een gezellige avond. Als u het leuk vindt om een origineel cadeau weg te geven, dan is een dinerbon van het Van Gogh Restaurant misschien een leuk idee! U kunt uw reservering mailen of u kunt bellen met Jurjen of Betty. Kijk voor verdere informatie maar op de website. Ik heb alleen maar prettige herinneringen aan deze sfeervolle gelegenheid. Mijn absint smaakte daar het lekkerst.

Bon appetit
Vincent