Van Gogh Huis

Uitgave: Van Gogh Huis Veenoord/Nieuw-AmsterdamNieuw 'lezingen over mijn leven'


Medewerkers van het Van Gogh Huis kunnen een boeiende rondleiding met korte film of een meer uitgebreide lezing met een film en PowerPoint presentaties verzorgen over mijn leven. De rondleidingen vinden plaats tijdens de normale openingstijden van het Van Gogh Huis. De lezingen zijn nieuw en gaan over mijn zijn leven en vooral mijn verblijf in Nieuw-Amsterdam. Onze agenda van de website (www.vangogh-drenthe.nl) vertelt u exact wanneer de lezingen worden gehouden. Er is ruimte voor ongeveer 40 personen.

Ook kunnen er voor groepen rondleidingen en lezingen worden georganiseerd buiten de reguliere openingstijden om. Hiervoor kan men een afspraak maken met het Van Gogh Huis. De rondleiding en de lezing kunnen tijdens de avonduren in overleg gecombineerd worden met een diner in het restaurant van het Van Gogh Huis of overdag tijdens de zomerperiode met een tocht met de trekschuit de snikke ’Johannes Veldkamp’.

De lezing kan op verzoek ook plaatsvinden in een andere zaal op een andere locatie, bijvoorbeeld bij u in de buurt (maximaal ongeveer 50 km) of in uw bedrijf, uw organisatie of uw school. Ook hiervoor geldt maximaal ongeveer 40 personen, maar als u in geluidsversterking kunt voorzien tot maximaal ongeveer 80 personen. Voor de prijsopgaaf van een lezing buiten het Van Gogh Huis kunt u bellen of mailen.

Een lezing in het Van Gogh Huis kost € 6,50 p.p. Voor groepen geldt een maximum prijs van € 100, - U ontvangt na de lezing een bon waarmee u samen met nog 1 persoon tegen de gereduceerde prijs van € 3,50 p.p. op een door u te bepalen tijdstip kunt genieten van een rondleiding in het Van Gogh Huis. U kunt één of meerdere stoelen voor de lezing reserveren door te mailen info@vangogh-drenthe.nl of u belt: 0591-555600.

T.à.t.
Vincent