Van Gogh Huis

Uitgave: Van Gogh Huis Veenoord/Nieuw-Amsterdam"Het restaurant in het Van Gogh Huis voor 2011 het leukste restaurant van Drenthe"Mijn oude restaurant (1883) is onlangs verkozen tot het leukste restaurant van Drenthe door de Nationale Restaurantgids van 2011. Het restaurant ontving de eervolle titel van de initiatief nemers van de Nationale Restaurant Gids. Het Van Gogh Huis heeft een gemoedelijke sfeer. De initiatief nemers van de Nationale Restaurant Gids reden gisteren het hele land door om de leukste restaurants van Nederland een bezoek te brengen en de trofeeën uit te reiken.

Restaurant Het Van Gogh Huis biedt haar gasten een heerlijke avond uit eventueel gecombineerd met een persoonlijke rondleiding door mijn oude Huis, mijn slaapkamer enz.

Traditioneel werden restaurants beoordeeld door professionele inspecteurs die met hun bevindingen jaarlijks een gids vulden. De Nationale Restaurant Gids daarentegen maakt sinds vorig jaar gebruik van de user generated content methodiek, ofwel: de consument deelt gebruikerservaringen op internet met anderen. Op verschillende websites kunnen de leden hun mening geven over de kwaliteit, sfeer en de prijs van het door hun bezochte restaurant. Ook beoordelen zij of het restaurant over het algeheel ‘leuk’ werd bevonden.
Komt u ook culinair avonturieren in mijn oude Gasterie.......
T.à.t.
Vincent